Voorspeelavond viool/altviool Sweelinck academie

Kosterlorenkade 35, Amsterdam 3e Kostverlorenkade 35, Amsterdam

Voor de voorspeel avond viool/altviool Sweelinck academie Studenten van Judith Wijzenbeek en Wiesje Miedema Piano begeleiding Violaine Delplanque In de bovenzaal van theater de Cameleon

Recital Dominicuskerk Amsterdam 4 juli 2021

Dominicuskerk Spuistraat 12, Amsterdam

Elin Haver geeft op 4 juli in de Dominicuskerk een recital. Het recital is eveneens bedoeld als Community Event waarbij Elin de kans krijgt haar donoren (aanwezig in de kerk en virtueel) te ontmoeten. Elin zal diverse stukken ten gehore brengen en ook vertellen over haar altviool en het bijzondere verhaal erachter. Met het concert …

Recital Dominicuskerk Amsterdam 4 juli 2021 Lees verder »

Britten on tour ’21

Op uitnodiging van het Britten Jeugd Strijkorkest reist Elin mee op de tournee van het orkest naar Italië. Aanleiding is de 2e prijs die Elin gewonnen heeft gedurende op het Britten altvioolconcours 2021.

NJSO Lunchconcert Muziekgebouw aan het IJ

Kom luisteren naar een prachtig gevarieerd concert van het Nederlands Jeugd Strijkorkest in die prachtige zaal van Muziekgebouw aan het IJ!

Leidse Hofjes Concerten NJSO

Op zaterdag 18 september speel ik als aanvoerder van de alten mee in het programma van de Leidse Hofjes Concerten. Sfeervolle locaties, mooie muziek.

Leidse Hofjes Festival met het NJSO

Op zondag 19 september spelen we 2 concerten met het NJSO tijdens het Leidse Hofjes Festival. We spelen de onvolprezen Schonberg!